Levendige granaatrode kleur met paarse schakeringen. Licht gerookte neus, met aroma's van kers, aardbei en pruim. Toets van kruiden, geroosterd hout. Smakelijk, kruidig karakter. Delicaat en fris in de mond met zachte en edele tannine, verfijnde afdronk. Lees meer.
Een mix van verschillende klimatologische regio's om een mooi evenwicht tussen fruit, structuur en finesse te krijgen (dus een mix van koelere en warmere regio's) . De bodem is een blend van Sonoma kust, Santa Rita Heuvels en de hooglanden van Santa Barbara en Santa Lucia. Door gebruik te maken van deze verschillende terroirs is met in staat een zo veelzijdig mogelijke pinot noir uit Californië aan te bieden.
De delicate pinot noir druiven worden vrij vroeg in het oogstseizoen met de hand geplukt. HIerna vindt op temperatuur gecontroleerde fermentatie plaats met zo weinig mogelijk manipulatie om het fijne en zuivere karakter van de wijn te vrijwaren. Er wordt maar één keer geblend om de wijn klaar te maken voor de rijping op vat. De rijping gebeurt op 100% Frans eiken vaten (waarvan 25% nieuw), gedurende 10 maanden.
Mon Frère Pinot Noir heeft een levendige granaatrode kleur met paarse schakeringen. Licht gerookte neus van kersen, aardbeien en pruimen. Na walsen komen ook noties van kruiden en een vleugje geroosterd hout naar boven. Benijdenswaardig, smakelijk karakter. Heerlijk delicaat en fris in de mond met zachte en edele tannine die de zalig verfijnde afdronk nog even laat nazinderen.