Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Een wijntragedie met grote omvang!

Terug naar nieuws
In de nacht van donderdag op vrijdag hebben inbrekers een grote partij, zeer waardevolle wijnen, gestolen uit de centrale opslag van Roberto Lucarelli. De inbrekers wisten blijkbaar waar ze op uit waren, aangezien de buit uit de belangrijkste en duurste wijnen, waaronder Goccione en Insième bestond.

De nieuw ontwikkelde Giulio 37, een mousserende wijn die speciaal opgedragen is aan de vader van Roberto en tevens zijn naam draagt, zit ook bij de buit. Aangezien deze wijn nog niet officieel op de markt is, wordt iedereen gevraagd uit te kijken naar met name deze flessen. (Slechts lokaal in Italië waren er een paar flessen beschikbaar.)

Mocht u op wat voor manier dan ook in aanraking met deze wijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit aan ons door te geven. Wij zullen hierna direct op gepaste wijze Roberto Lucarelli hiervan op de hoogte stellen. Hiernaast ziet u een afbeelding van de betreffende nieuwe spumante.

Roberto Luccarelli is een bevlogen wijnmaker in De Marken / Italië en zetelt in Cartoceto. Sinds een aantal jaren verkopen wij zijn wijnen met ontzettend veel plezier. 

Voor meer informatie over Azienda Agricola Roberto Lucarelli en zijn wijnen:

www.werkhovin.nl/wijnhuis/azienda-agricola-roberto-lucarelli/