Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Het nieuwe Wijnkring Magazine is uit!

Terug naar nieuws
Here comes the sun!

En wat zijn we daar blij mee! De lentekriebels gaan moeiteloos over in zomerkriebels. Wat net zo moeiteloos gaat? Het uitkiezen van heerlijke wijnen bij de barbecue, borrel, het diner of een heerlijk zonnige lunch. Uiteraard staat er in dit zomermagazine weer een selectie aan wijnen die bij al die momenten een plek op tafel verdienen.

Frankrijk is misschien wel het meest klassieke vakantieland voor Nederlanders. We associëren Frankrijk niet alleen met vakantie, maar zeker ook met lekkere wijn. Laurent Miquel, het wijnhuis dat gevestigd is in Zuid-Frankrijk geeft je elegante wijnen met Vendanges Nocturnes dat ‘nachtelijke oogst’ betekent. Ook de Albarino van Laurent Miquel is een zomerse wijn die niet mag ontbreken!

Château Mentone biedt een heerlijke rosé uit de Provence, Jean Loron geeft je een Chardonnay die perfect past bij mosselen en JeanJean biedt je twee prachtige biologische wijnen. Heb je oesters op het menu staan? Destinéa van Joseph Mellot is hier de ideale partner.

Italië-gangers kunnen hun hart ophalen met wijnen van Marchesi di Barolo, een rode Barbera of een Moscato d’Asti waarmee je een frisse zomerse cocktail maakt! Farina kan natuurlijk niet ontbreken in het zomerse gevoel.

Bubbels? Hebben we ook! Clos Amador Brut Reserva komt uit de Spaanse Penedès en geeft je een droge cava met fijne bubbel.

De Errázuriz Estate serie zal je verrassen met drie heerlijke witte en vier rode wijnen. Het nabijgelegen Bodegas Salentein zetten we in het zonnetje met de Salentein Barrel Selection Blend.

En down-under vinden we het Nieuw-Zeelandse Twin Islands met een heerlijk tropisch geurende Sauvignon Blanc.

Een combinatie van Hollandse en Franse roots vind je terug in het Zuid-Afrikaanse Mountain View.
Blader het magazine rustig door en kom in de zomerse sferen, dan zien we je daarna graag in onze winkel!