Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Internationale Wijnmarkt Heeswijk-Dinther

Terug naar nieuws
Op deze prachtige lokatie is een speciaal programma opgesteld in twee delen: Van 14 uur tot 16 uur zijn de betere restaurantshouders uit de provincie uitgenodigd. Vanaf 16 uur tot 20 uur kunt u als wijnliefhebber ook genieten van heerlijke wijnen uit alle windstreken.

Uiteraard ontbreken ook lekkere hapjes niet! Want een mooi glas wijn vraagt om lekker eten. Plates voor de stevige trek of een assortiment van bijzondere kaasjes, vleeswaren en broodsoorten uit diverse Europees landen en onze eigen streek.

De muzikale omlijsting wordt door artiesten uit de streek verzorgd zoals Willem den Brabander zanger/troubadour (Boxtel), de Bokkenbloazers (Heeswijk Dinther) en het Brabantse accordeon duo Olivia.

Iedere bezoeker krijgt bij aankoop van een toegangskaart, 2 muntjes die in te wisselen zijn bij een van de standhouders voor een glas wijn naar keuze.

Wij zullen die dag aanwezig zijn met de wijnen van Weingut Knewitz, Viña Anakena, Luccarelli, CampoMarino en Route du Sud.

Een uitstekende gelegenheid om te komen proeven en tevens te genieten van (hopelijk) het mooie lenteweer en de prachtige omgeving!

We heten u van harte welkom.