Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Masterclass Azienda Agricola Roberto Lucarelli groot succes...

Terug naar nieuws
Werkhovin Masterclass Azienda Agricola Roberto Lucarelli Ondanks de zomerse warmte waren de deelnemers aan onze Masterclass erg enthousiast en zo onstond er al snel een gezellige sfeer. Esther Lucarelli nam ons mee naar haar thuis: Certocarto in de Marken. Een prachtige streek aan de Adriatische Kust. Ze vertelde uitgebreid over de prachtige wijnen die haar man "maakt" en over de wijnmakerij en de wijngaarden. Uiteraard werd er het nodige geproefd!

Over Azienda Agricole Roberto Lucarelli:

Roberto is een eigentijdse traditionalist die moderne technieken op de juiste manier weet te combineren met oude tradities. Samen met zijn team en zijn vrouw Esther, die verantwoordelijk is voor de marketing en verkoop, heeft Roberto zijn bedrijf weten uit te bouwen tot een zeer gewaardeerd wijnhuis, tot ver buiten de grenzen van Italië.

De filosofie van Roberto is veelzeggend: de beste wijnen worden gemaakt in de wijngaard, niet in de cantina! Er wordt volledig biologische wijze wijn gemaakt, zonder toevoeging van chemicaliën. Hierbij gaat alle aandacht uit naar elke druif in de wijngaard. Alleen dan kan er wijn gemaakt worden waar van genoten zal worden.

De wijnen van Roberto en Esther vindt u hier.