• Gratis verzending in 🇳🇱 vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen
Terug naar overzicht

Mededeling voor onze gewaardeerde Belgische klanten!

Specifieke maatregelen voor België.
 
Nieuwe maatregelen vanaf 19 maart 2020
De Belgische regering heeft besloten dat niet-essentiële winkels worden gesloten vanaf 18 maart om 12:00 uur. Dit besluit heeft als gevolg dat een deel van de PostNL-punten in België gesloten zijn. Deze maatregelen hebben helaas ook invloed op de pakketten die wij richting België versturen. Hierover zijn wij inmiddels geïnformeerd door PostNL. 
 
Pakketten op een Belgische PostNL-punt
Pakketten die op een gesloten PostNL-punt liggen, blijven daar. PostNL heeft toegezegd al het mogelijk eraan te doen om hiervoor een oplossing te vinden.

Daarnaast is het momenteel niet mogelijk een bestelling direct naar een PostNL-punt te laten sturen. Pakketten die nog vertrekken naar een gesloten PostNL-punt worden naar ons retour gestuurd naar. Pakketten die we na een tweede poging niet bij de consument thuis bezorgd kunnen worden, gaan naar een PostNL-punt dat open blijft.

Ook heeft PostNL te kampen met grote drukte in België omdat het aantal te bezorgen pakketten momenteel erg hoog is. Dit in combinatie met de nieuwe maatregelen van de Belgische regering kan ervoor zorgen dat jouw levering vertraging oploopt.
 
Wij verzoeken je vriendelijk voor bestellen contact met ons te zoeken via info@werkhovin, of telefonisch via nummer +31 6 51 127090, zodat wij je kunnen adviseren wat te doen. 

Uiteraard wensen wij iedereen heel veel sterkte toe in deze bijzonder moeilijke tijd. Blijf gezond!