Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Niet vergeten: 14 februari Valentijnsdag!

Terug naar nieuws
 'Vin de France' is een vermelding die een dubbele garantie inhoudt: het bewijs van een wereldwijd erkende knowhow en dat de wijn exclusief in Frankrijk wordt gemaakt.In Frankrijk en in tal van andere landen is 'Vin de France' de sleutel tot het plezier van Franse wijnen. In alle eenvoud. Deze vermelding staat zowel op fruitige rode wijnen, elegante witte wijnen als vlotte roséwijnen. Producenten van 'Vin de France' kunnen ook verschillende druivensoorten samenvoegen, druiven met heel uiteenlopende smaken, zoals chardonnay en syrah. Hun complementair karakter kan resulteren in bijzonder harmonieuze en smaakvolle wijnen. Zo wordt bijvoorbeeld de kracht van cabernet sauvignon aan het fluwelige karakter van merlot gekoppeld.

Opgericht in 1995 door Bourgogne wijnmakers Catherine en Laurent Delaunay. Na internationale ervaring te hebben opgedaan had men een duidelijke visie voor ogen. Het maken van sappige, soepele Franse wijnen van internationale allure. Van de hand van Badet Clément vinden diverse merkwijnen hun weg naar Nederland. Altijd in een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een lekkere volle en frisse witte wijn. De wijn is lichtgeel gekleurd. Heeft mooi fruit zoals appel en abrikoos in de neus. Een een mooie volle smaak, is aromatisch, heeft mooie zuren en een fris aanhoudende afdronk. De wijn is toegankelijk en niet te complex.

OP DIT MOMENT OOK NOG EENS MOOI GEPRIJSD: 6=5! (T/M 14/2!!)