• Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen
Terug naar overzicht

Transport Nieuws!

5 maart 2021
Het zal u niet ontgaan zijn dat door alle winkelsluitingen, waar wij gelukkig niet toe behoren, het online bestellen een grote vlucht heeft genomen. Hierdoor kwamen met name in de afgelopen winter periode veel van de verstuurde bestellingen te laat. Maar ook vermissingen en schade kwamen vaak voor. Ondanks dat we heel veel begrip hebben voor de hard werkende chauffeurs van PostNL die de hele dag hun best doen om onze pakketten zo snel mogelijk bij u af leveren, hebben we toch besloten naast de diensten van PostNL, gebruik te gaan maken van de diensten die DPD ons kan bieden. 

Wat verandert er voor u?
Gelukkig niet heel veel! Het kan echter wel voorkomen dat u in plaats van track en trace mails van PostNL, informatie van DPD gaat ontvangen.  Via de portal van zowel PostNL als DPD Predict kunt u aan de hand van de informatie die wij u toesturen, zien waar uw pakket zich bevindt. 

Uiteraard doen we graag een beroep op u om ons te laten weten wanneer er iets mis is gegaan, of wanneer een pakket niet of veel te laat aankomt. 

Heeft u vragen over de levering van uw bestelling? Bel ons gerust op nummer 0418-634412 of stuur een mail aan info@werkhovin.nl.