Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Voor als je de BOB bent...

Terug naar nieuws
In onze winkel aan de Leijensteinstraat 5 te Kerkdriel, krijgen we (steeds vaker) de vraag of we ook alcoholvrije wijn hebben. En uiteraard hebben we die! 

Binnen onze klantenkring zijn de nodige dames in blijde verwachting, maar bevinden ook mensen die graag eens geen alcohol drinken, maar wel graag "gezellig mee willen doen".

Voor al die mensen hebben wij sinds kort een leuk assortiment alocholvrije wijnen in wit, rood en sparkling. De komende tijd zal ook dit assortiment worden uitgebreid, want we zien een duidelijke behoefte.

De feiten

Onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan 20% van de bevolking boven de 30 jaar geen alcohol kan of wil drinken. Boven de 75 jaar is dat zelfs 30% (bron: CBS). Een grote groep drinkt niet vanwege geloofsovertuigiging of om gezondheidsredenen. Daarnaast is er een grote groep jongeren onder de 18 jaar niet graag meeproosten maar nog niet mogen! Of wat dacht u van personen die trainen voor een sportprestatie. Uiteraard hoeven we verkeersveiligheid niet verder te belichten, want dat spreekt voor zich!

Wat is alcoholvrije wijn?
Alcoholvrije wijn is een 100% natuuurlijk product, met alcoholhoudende wijn als basis. Door middel van speciale technieken (vacuüm of spinning cone) wordt de alcohol zorgvuldig uit de wijn gefilterd. Om goede alcoholvrije wijn te maken is een kwalitatief goede basiswijn nodig. 

Door het de-alcoholisatie proces zit er ook gemiddeld 66% minder calorieën in alcoholvrije wijn. Dit maakt het ook voor mensen die op een dieet zijn ook een interessant alternatief.

Alcoholvrije wijn mag alcoholvrij heten tot 0,5% alcohol. De wijnen in ons assortiment vallen daar ruimschoots binnen met 0,00% tot 0,2% alcohol. Daardoor wordt vaak omschreven als "sporen van alcohol". Dat is te vergelijken met het natuurlijke alcoholpercentage in overrijp fruit of verse sappen.

Wilt u meer weten of onze alcholvrije wijnen? Stuur dan een berichtje naar info@werkhovin.nl of bel gerust naar de winkel.

Wij wensen alle mensen die Carnaval vieren veel plezier! Ook de mensen die de BOB zijn ;-)