Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Weingut Knewitz winnaar van de Falstaff "Newcomer des Jahres" award!

Terug naar nieuws

Voor de 5e keer op rij heeft Falstaff, de Falstaff Wein Trophy's uitgereikt. Falstaff is hét Duitse magazine dat zich richt op alle mooie zaken in leven, maar vooral op wijn en gastronomie. Naast "Winzer des Jahres" en "Sommelier des Jahres" wordt ook de "Newcomer des Jahres" bekend gemaakt.

Met heel plezier en trots laten wij u weten dat Tobias Knewitz van Weingut Knewitz uit Appenheim/Rheinhessen deze felbegeerde award in ontvangst heeft mogen nemen.

Deze jonge ambitieuze wijnmaker laat keer op keer zien in staat te zijn prachtige wijnen te maken, die een onuitwisbare indruk maken!

Om dit kracht bij te zetten is voor de botteling van de nieuwe jaargang gekozen voor een prachtig nieuw design, stijlvol zonder onnodige details. Zodra de nieuwe jaargangen beschikbaar zijn zullen wij u dit uiteraard snel laten weten.

Om dit heugelijke feit met u te vieren, ontvangt u deze week als trouwe klant met de speciale kortingscode de wijnen van Weingut Knewitz extra voordelig. (Nog) geen kortingscode ontvangen? Stuur ons dan even een kort berichtje via info@werkhovin.nl, dan zorgen wij dat u de code via email ontvangt.