Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Wijn proeven bij Werkhovin Wijnkopers

Terug naar nieuws
Graag nodigen wij u uit voor onze doorlopende wijnproeverij op vrijdag 24 april tussen 19:00 en 23:00 uur, waarbij u naast een groot deel van ons bestaande assortiment, ook kennis kunt maken met een aantal nieuwe wijnen en wijnhuizen.

In een gezellige ambiance kunt u alles op uw gemak proeven: van heerlijke knisperende sauvignon blanc's, fruitige rosés, tot volle primitivo's. Of misschien toch die bianchello uit Marche? Wijnen uit allerlei streken, zowel de oude als de nieuwe wereld. Daarnaast zijn alle wijnen direct te bestellen met hele mooie kortingen!

Uiteraard zal een klein hapje niet ontbreken en staan wij u graag ter zijde met nadere uitleg bij de wijnen en geven wij antwoord op al uw vragen.

Waar?
Onze proeverij vindt plaats op een prachtige locatie in het idyllische Rossum (Gelderland), namelijk Het Koetshuis van hotel/restaurant De Gouden Molen.

Toegangsbewijs
De proeverij is gratis, maar wij vragen wel of u zich wilt aanmelden (en met hoeveel personen), zodat wij op uw komst kunnen rekenen. Aanmelden kan via info@werkhovin.nl. Uiteraard zijn ook uw familie en vrienden van harte welkom. Na uw aanmelding krijgt u via de mail uw toegangsbewijs toegestuurd.

Graag tot ziens op 24 april!