Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Zondag 28 augustus!

Terug naar nieuws
Chateau voor Buren: hét wijnfestijn van de Betuwe!


Zondag 28 augustus van 13:00 - 18:00 uur

Binnenstad Buren (Gelderland)

In de pittoreske binnenstad van Oranjestad Buren treft u een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen.

Chateau voor Buren is reeds voor het vierde jaar het zomerse wijnevenement dat de ware liefhebber niet
mag missen. De entree is gratis. Een mooi proefglas, een festivalprogramma en een draagtas voor uw wijnaankopen kosten samen € 10,=.


Programma

Naast een bezoek aan de talrijke stands, waarvan wij er natuurlijk een bemannen, wordt u door vinlogen op verschillende manieren wegwijs gemaakt in de bijzondere wereld van de wijn waarbij uw eigen smaak en het maken van proefnotities aan bod komt.

Chateau voor Buren start om 13:00uur in de St. Lambertus Kerk met de prijsuitreiking van de jaarlijkse wijnkeuring der Lage Landen, georganiseerd door het Wijninstituut Nederland in samenwerking met het Wijngaardeniersgilde Nederland en Stichting Wijnonderwijs. De top van de Nederlandse en Belgische wijnen is dus aanwezig!

Het plein achter de St. Lambertuskerk biedt u een hele andere beleving. Dit plein wordt voor het festival veranderd in een wijnplein waar u in Franse sferen onder het genot van een glas wijn en heerlijke hapjes, kunt genieten van diverse muzikale optredens.
 
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de facebook pagina van Chateau voor Buren of naar de website.