Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Onze wijnsuggesties

U wilt online wijn bestellen? Ons assortiment vertegenwoordigt kwaliteitswijnen uit de verste hoeken van de wereld. Voor u samengesteld op basis van kwaliteit en smaak, die in verhouding staan met de prijs. Mooie wijnen voor iedere dag en speciale gelegenheden. Voor iedereen en elk budget.

Zoekt u een fijne Bordeaux, een verrassende Riesling of een gemakkelijke Merlot? Maak eens gebruik van de wijnselectiehulp aan de linkerkant van onze wijnwebwinkel en maak vanuit uw luie stoel een wijnreis over de hele wereld! Laat u verrassen door ons gevarieerde assortiment en hop van de Bourgogne zo naar de Chianti om vervolgens uw reis te vervolgen richting Cachapoal en Central Valley om daar een keuze te maken uit de range van Chileense wijnen.

U vindt bij ons gerenommeerde wijnhuizen als Viña Anakena,Weingut Knewitz, Louisvale, Azienda Agricola Roberto Lucarelli en Bollinger. Toch kan het wel eens voorkomen dat u op zoek bent naar iets specifieks, iets bijzonders. Neem gerust contact met ons op, want wij helpen u graag bij uw zoektocht.