• Gratis verzending in 🇳🇱 vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Waarom Werkhovin Wijnkopers?

Persoonlijke service
Persoonlijke service is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij staan u persoonlijk te woord bij vragen over de keuze van wijnen, relatiegeschenken of over uw bestelling. Dit kan zowel telefonisch als via email.

Tevens bieden wij u graag de mogelijkheid onze wijnen te proeven, waarvoor wij dan een afspraak met u plannen. Daarnaast kunt u ons vinden op één van de vele wijnevenementen die we jaarlijks bezoeken. Uiteraard organiseren wij meerdere keren per jaar een overzichtsproeverij. Aankondigingen hierover vindt u in onze nieuwsrubriek en via onze nieuwsbrief.

Bestellen per fles

Wij werken continue aan het verbeteren van onze dienstverlening, waarbij wij graag luisteren naar uw bevindingen. Het nieuwe design, met daaraan gekoppeld de mogelijkheid per fles te bestellen, is hiervan het resultaat.

Vanaf nu bent u dus te allen tijde in de gelegenheid uw persoonlijke proefdoos samen te stellen.
Om het u nog gemakkelijker te maken hebben wij het aantal proefdozen uitgebreid, welke direct kunnen worden geselecteerd in de shop.

Veilig betalen
In onze webshop kunt u veilig uw aankopen afrekenen via iDeal (en binnenkort ook via credit card van Mastercard/Visa/eMaestro). Omdat wij u tevens in de gelegenheid willen stellen uw bestelling af te komen halen, bestaat vanaf nu ook de mogelijkheid per pin te betalen.

Zakelijke afnemers krijgen automatisch hun factuur via email toegestuurd.