• Gratis verzending in 🇳🇱 vanaf Ä 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen
Wijnselectiehulp
Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:
Altijd op de hoogte
Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden van onze acties en nieuwtjes?
Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Alle wijnen, Veuve du Vernay

Wijnhuis Veuve Du VernayVeuve du Vernay levert, zoals men zelf zegt, Franse elegantie in ruim 40 landen waaronder Nederland.

Een reeks mousserende wijnen met een leuke prijs-kwaliteitsverhouding. De wijnen zijn subtiel en fris en vooral gemaakt volgens Franse traditie. Verpakt in een opvallende stijl, maar niet overdadig. 

Veuve du Vernay is een merknaam van het Franse wijnhuis Patriarche dat zetelt in Beaune (Bourgogne). Na de oogst worden de druiven die gebruikt worden in de verschillende blends worden met zorg gesorteerd. 
Veuve du Vernay's oeonoloog, Jean-Jacques Hochet zorgt vervolgens stap voor stap voor de juiste bereiding van de wijnen, alles volgens oude tradities. 

Nadat de basiswijn is geperst wordt een kleine hoeveelheid suiker toegevoegd. Het recept wordt (uiteraard) geheim gehouden, maar bestaat uit gisten en suikers wat zorgt voor een tweede vergisting. Deze tweede vergisting zorgt ervoor dat er fraaie bubbels ontstaan in de wijn. Nadat dit proces ten einde is rust de wijn onder supervisie van wijnkeldermeester. De wijn ontwikkelt dan meer smaak en zal nog verfijnder worden. 

De zorg en aandacht voor het wijnmaken resulteren in een prachtig eindproduct dat kwaliteit waarborgt en de wijnen van Veuve du Vernay een uniek karakter geven. En dat dit niet altijd tegen de hoofdprijs hoeft, dat blijkt wel. 


 
Lees meer
Veuve du Vernay Demi-Sec
Frankrijk
Helaas is dit product tijdelijk uitverkocht. Via info@werkhovin.nl informeren wij u graag over de levertijd.
Veuve du Vernay ICE
Frankrijk
6=5
€ 8.29
Per 6 flessen: € 9.95 NU: € 8.29
Per fles: € 9.95
Veuve du Vernay ICE Rosť
Frankrijk
6=5
€ 8.29
Per 6 flessen: € 9.95 NU: € 8.29
Per fles: € 9.95
Veuve du Vernay Rosť
Frankrijk
€ 8.95
Per fles: € 8.95