• Gratis verzending in 🇳🇱 vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen
Wijnselectiehulp
Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:
Altijd op de hoogte
Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden van onze acties en nieuwtjes?
Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Alle wijnen, Portugal, Douro, gouveio, Wit | Vol & Rijk, Quanta Terra

Celso Pereira en Jorge Alves mogen zich scharen onder de allerbeste, zo niet de beste wijnmakers van Douro en heel Portugal. Is Celso Pereira vooral bekend om zijn prachtige witte wijnen én de mousserende wijnen van Vértice, maakt Jorge vooral faam op het gebied van het toepassen van moderne en innovatieve technieken in het wijnmaken. Hij is altijd op zoek naar een creatie die zowel spannend als uitstekend is. Samen zijn zij een sterk team en willen graag wijnen produceren die een perfecte balans, rijkdom en waardige leeftijd kunnen bereiken.

Als team zijn zij in 2001 een project genaamd Quanta Terra gestart bij een kleine quinta genaamd "Quinta do Tralhao". Deze Quinta, met eenoppervlakte van 30ha
bevindt zich in de Douro Superior. De wijngaard ligt 215 meter boven het zeeniveau ligt en is het ideaal voor het produceren van witte wijnen die krachtig en verfrissend zijn.

Een van toppers binnen het assortiment is de Quanta Terra Grande Reserva DOC Branco, die dit jaar 95 punten heeft gehaald bij James Suckling. Deze wijn wordt door internationale critici gezien als één van de beste witte wijnen die ooit in Portugal is gemaakt.
Lees meer
Er zijn helaas geen wijnen gevonden. Pas de filters aan en probeer het opnieuw