Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Badsberg Wine Cellar


Terug naar overzicht
De regio van Breede River Valley bestaat uit 3 districten, waarvan Breedekloof er één is. In deze regio is het vrij heet en heeft voornamelijk bekend gekregen door de productie voor de brandy-industrie. Doordat men in staat is geweest de keldertechnieken te verbeteren en met moderne apparatuur is gaan werken, worden ook in deze regio van Zuid-Afrika mooie kwaliteitswijnen geproduceerd. Daarnaast wordt er veel versterkte wijn geproduceerd.

Een van de producenten die met name bekendheid heeft verworven met dessert- en versterkte wijnen is Badsberg Wine Cellar. Het estate ligt aan de voet van de Badsbergen in de Breedekloof, tussen Rawsonville en Slanghoek. Kaapstad ligt op ca. 60km afstand.

De toewijding van de wijnmaker Henri Swiegers en zijn team in zowel de wijngaarden als de kelders hebben er voor gezorgd dat Badsberg Cellar een serie kwaliteitswijnen produceert die veelvuldig medailles in de verschillende wijncompetities behalen. Met name de range dessertwijnen is indrukwekkend. Ze winnen zowel in Zuid-Afrika als in Frankrijk prijzen.

Van het assortiment van Badsberg Cellar, leveren wij de Hanepoot en Red Muscadel.

Lees meer