• Gratis verzending in 🇳🇱 vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen
Wijnselectiehulp
Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:
Altijd op de hoogte
Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden van onze acties en nieuwtjes?
Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Breton Fils

Champagnehuis Breton Fils werd opgericht in 1945. Sinds de allereerste bubbel is alle kennis over de streek en het product champagne generaties lang doorgegeven van vader op zoon. Het delen van hun passie is wat de familie drijft. Door in deze geest te volharden, heeft het huis haar bekendheid verworven. Hun faam hebben ze te danken aan toegewijde mannen en vrouwen die bij de ontwikkeling van hun champagnes het beste van zichzelf hebben gegeven. Breton Fils is trots op de eigenaren van de wijngaarden waar ze mee samen werken en zo prachtige champagnes kunnen voortbrengen.

De passie van de familie om mooie champagnes te produceren zorgt voor een constante alertheid voor nieuwe trends in de markt en het op de hoogte willen blijven van de verwachtingen van de consument. Breton Fils anticipeert op een veranderende markt en werkt met moderne technieken in de winery die voldoen aan de hedendaagse eisen.

Of het nu gaat om ecologische verantwoordelijkheid of om de methoden voor het uitwerken van hun champagnes, zij zorgen ervoor dat altijd op een eerlijke en verantwoorde manier wordt gewerkt, met het oog op het behoud van het erfgoed waarvan ze deel van uitmaken.

Door ervaring heeft Breton Fils het aromatische palet van iedere wijnstok precies leren kennen. Tegenwoordig zijn ze dan ook in staat om de kwaliteit van elke cru te versterken en de melanges te perfectioneren. 

 
Lees meer
Breton Fils Champagne Blanc de Blancs Brut
Frankrijk
Nieuw!
€ 32.99
Breton Fils Champagne Brut Prestige
Frankrijk
Nieuw!
€ 39.99
Breton Fils Champagne Brut Tradition 0.75ltr
Frankrijk
Nieuw!
€ 29.99
Breton Fils Champagne Brut Tradition 1.5ltr Magnum
Frankrijk
Nieuw!
€ 59.99
Breton Fils Champagne Demi Sec Tradition
Frankrijk
Nieuw!
€ 29.99
Breton Fils Champagne Rosé Brut
Frankrijk
Nieuw!
€ 36.99
Breton Fils Champagne Zero Dosage, Brut de Brut
Frankrijk
Nieuw!
€ 39.99