In de periode van zondag 15 juli tot en met dinsdag 24 juli a.s. zal uw bestelling in behandeling worden genomen,
maar pas vanaf 25 juli worden verstuurd. Wij hopen op uw begrip. Vragen of opmerkingen kunt u mailen aan info@werkhovin.nl.
In de tussentijd zorgen wij ervoor, dat wij fris en monter vanaf 25 juli met heel veel plezier uw bestelling weer met onze persoonlijke zorg kunnen omringen!
Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Príncipe de Viana


Terug naar overzicht
 Príncipe de Viana is één van de meeste moderne, vooruitstrevende wijnbedrijven in Navarra, Spanje. Sinds de oprichting in 1983 groeit het bedrijf nog steeds. De Navarra wijnen die onder het label  Príncipe de Viana op de markt worden gebracht, zijn de belangrijkste wijnen van de Bodega en tevens het eerste exportmerk.

Voor deze wijnen worden de traditionele Navarra druiven tempranillo, garnacha, viuara, met de internationale druiven cabernet sauvignon, chardonnay en merlot gecombineerd. Dit resulteert in bijzondere en opvallende kwaliteitswijnen.

De filosofie van Príncipe de Viana is gebaseerd op duurzaam management van de wijngaarden, wat de garantie geeft voor een goede kwaliteit druiven die op een milieubewuste manier verkregen worden. Om dit te bereiken worden traditionele methoden samen met geavanceerde technologieën gebruikt.

De Chardonnay Barrel Fermented en Crianza zijn hiervan de voorbeelden!
Lees meer