Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Tardencuba Bodegas Y Vinedos


Terug naar overzicht
Tardencuba De erfenis van traditie en passie

Drie generaties tussen druiven, wijn, samen met de kennis die we mee hebben gekregen van onze ouders en grootouders, zijn de pijlers van Tardencuba. Ezequiel Ramos werd geboren in een eenvoudige boerenfamilie. Bijna zijn hele leven werkte hij op het land, maar de laatste 20 jaar van zijn leven, combineerde hij zijn werk met een baan als wijn makelaar in Venialbo, waar jaarlijks vijf miljoen liter wijn wordt geproduceerd door de 180 families in het dorp.

Zijn generatiegenoot Eduardo Sanchez stichtte een grote familie die in zijn geheel werkzaam was in de wijnbouw en wijnhandel. Zonder dat ook nog maar iemand het wist was dit het begin van Tardencuba. Dochters en zonen van beide families trouwden met elkaar en Bodega Ramon Ramos was geboren. De nakomelingen uit dit huwelijk José Ramos Sánchez en Ramón Ramos Sánchez stichtten Tardencuba

Drie generaties tussen druiven, wijn, samen met de kennis die mee hebben gekregen van onze ouders en grootouders, zijn de pijlers van Tardencuba. De huidige generatie bracht nieuwe kennis, opende de wereld voor  wijnen met een kleurrijke en dynamische touch, wat Tardencuba een wijnhuis maakt wat vasthoud aan tradities en wijnen maakt die aan de huidige markt behoefte beantwoorden.

Lees meer