• Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Wijnproeverij / workshop bij Werkhovin!

U wilt graag een wijnproeverij organiseren of bijwonen? Of op zoek naar een wijnwinkel in de Bommelerwaard?

Kom langs bij Werkhovin Wijnkopers in Kerkdriel! Wij organiseren periodiek wijnproeverijen waarbij u een selectie wijnen uit ons assortiment kunt proeven. Maar vanzelfsprekend is het ook mogelijk om zelf een proeverij te organiseren met uw vrienden, kennissen en/of familie. Neem gerust contact met ons op!
 
Wijnproeverij Bommelewaard     Werkhovin Kerkdriel     Wijnproeverij

Overzichtsproeverij
Een aantal keren per jaar organiseren wij een overzichtsproeverij, waarbij iedere wijnliefhebber van harte uitgenodigd is. In de winkel of op een superleuke locatie bij ons in de buurt, kunt u ongedwongen een grote selectie wijnen proeven, uiteraard onder het genot van een hapje. Deze proeverijen worden bewust laagdrempelig gehouden, want wij vinden het belangrijk dat iedereen, kenner of beginner, van wijn moeten kunnen genieten.

Uiteraard zijn wij aanwezig om de bezoekers wegwijs te maken en daar waar nodig te voorzien van de nodige informatie. Zo krijgt iedere bezoeker bij binnenkomst een boekje van alle wijnen die op de proeftafel staan, met ruimte voor het maken van proefnotities. Daarnaast is het voor iedereen die wat serieuzer of wellicht zakelijk met wijn bezig is, een ideale gelegenheid om op deze manier hun kennis van wijn nog verder te ontwikkelen!

Wijnproeverij op maat
Wilt u een leuk, ongedwongen uitje voor familie, vrienden of werk organiseren? Graag stellen wij op maat een proeverij voor u samen. De invulling van een proeverij op maat wordt helemaal in overleg met u bepaald. Zo kunt u kiezen voor een bepaald thema: wijnen uit een specifieke streek of land, zoals bijvoorbeeld Wijnen uit de Bordeaux, wijnen van de Oude Wereld tegenover de Nieuwe Wereld. Of wat dacht u van een proeverij met één bepaald druivenras centraal, bijvoorbeeld riesling of merlot.

Wijn Knewitz
Naast de invulling van de wijnproeverij, wordt ook de locatie in overleg bepaald bijvoorbeeld in Den Bosch of in Zaltbommel. Heeft u een leuke ruimte op kantoor of ergens binnen uw bedrijf? Voor ons geen probleem! Wij hebben echter ook de mogelijkheid de wijnproeverij op een rustieke locatie bij ons in de buurt te organiseren, waar men van alle gemakken is voorzien en grotere groepen géén probleem zijn.

Werkhovin Wijnkopers
Leijensteinstraat 5
5331 CS KERKDRIEL
info@werkhovin.nl

Openingstijden van de winkel:
Maandag: gesloten (of op afspraak)
Dinsdag: gesloten (of op afspraak)
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur