• Gratis verzending in 🇳🇱 vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Wijnproeverij Zaltbommel

Naast dat u bij ons heerlijke wijn kunt kopen organiseren wij ook graag wijnproeverijen. Samen met u maken een we een opzet aan de hand van uw wensen. Misschien heeft u een concrete aanleiding of wilt u graag wijnen vanuit een bepaalde streek proeven? Doordat wij kunnen putten uit een groot assortiment wijnen afkomstig uit alle windstreken van de wereld, bent u ook hiervoor bij Werkhovin Wijnkopers aan het juiste adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van een op maat samengestelde Bordeaux avond? Of gaat u liever voor de fantastische wijnen van Weingut Knewitz uit Rheinhessen? Of een avondje chardonnay’s proeven met uw beste vriendinnen? We kunnen alle kanten op doordat wij steeds elke proeverij op maat samenstellen!

Interesse? Neem dan contact met ons op. 

 
Wijnproeverij Zaltbommel     Werkhovin Wijnkopers     Wijnproeven Zaltbommel
 

Wijnproeverij op locatie in Zaltbommel

Naast de invulling van de wijnproeverij, wordt ook de locatie in overleg bepaald. Heeft u een leuke ruimte op kantoor of ergens binnen uw bedrijf in Zaltbommel? Of toch liever bij u thuis? In de omgeving van Kerkdriel, Zaltbommel, Oss en ’s-Hertogenbosch is dit voor ons geen probleem. Tevens hebben wij de mogelijkheid de wijnproeverij in onze wijnspeciaalzaak te organiseren, waar we van alle gemakken zijn voorzien. Het minimale aantal deelnemers voor een proeverij in onze zaak is 6 personen. Onze proeftafel in onze wijnspeciaalzaak biedt echter standaard plaats aan 8 tot 15 personen. Voor grotere groepen hebben wij de mogelijkheid uit te wijken naar diverse locaties bij ons in de buurt. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Over Werkhovin
Werkhovin Wijnkopers is sinds 2009 gespecialiseerd in de mooiste wijn voor iedere dag en speciale gelegenheden, maar ook voor iedere smaak en elke beurs. Werkhovin Wijnkopers focust zich met haar assortiment en goede prijs/kwaliteitsverhouding op de veeleisende particulier en het bedrijfsleven en behaalt op deze wijze voor alle betrokken partijen een zo hoog mogelijk rendement.

Wijn Knewitz
 

Overzichtsproeverij Zaltbommel

Een aantal keren per jaar organiseren wij een overzichtsproeverij, waarbij iedere wijnliefhebber van harte uitgenodigd is. Hier kunt u in een ongedwongen sfeer en onder het genot van heerlijke hapjes, een grote selectie wijnen proeven. Deze proeverijen worden bewust laagdrempelig gehouden, want wij vinden het belangrijk dat iedereen, kenner of beginner, van wijn moeten kunnen genieten.
 

Interesse in een wijnproeverij in de regio Zaltbommel?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.