Menu
EUR
  • Snel Bestellen & Veilig Afrekenen
  • Uw Bestelling Gratis Thuisbezorgd v.a. €100
  • Gratis afhalen in de winkel!
  • Neem Contact Op Voor Persoonlijk Advies

Alcoholwet & Preventieakkoord

Verantwoord Drankgebruik

Al voordat de Nieuwe Alcoholwet in juli 2021 van kracht werd, zagen wij het als online en offline wijnspeciaalzaak als onze plicht om consumenten en in het bijzonder minderjarigen te wijzen op verantwoord drankgebruik. Wij staan er als professionals dan ook volledig achter om het alcoholverbruik onder personen die jonger zijn dan 18 jaar te verbieden.

Geborgde werkwijze Werkhovin Wijnkopers 

Werkhovin Wijnkopers neemt hierin haar verantwoordelijkheid en houdt zich aan de gestelde regels en wetgeving inzake de verkoop van alcoholhoudende dranken. Hiervoor is door ons een geborgde werkwijze opgesteld, die desgewenst door belanghebbende instanties kan worden opgevraagd en ingezien.

Online verkoop van alcohol en leeftijdscheck

Werkhovin Wijnkopers verkoopt geen alcohol aan personen die jonger zijn dan 18 jaar. Naast het feit dat dit wettelijk verboden is, zien wij het als onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het algehele welzijn van minderjarigen, door het consumeren van alcohol in deze leeftijdsgroep te verbieden. Hier wordt door ons toezicht op gehouden via een leeftijdscheck tijdens het bestelproces. Personen jonger dan 18 jaar kunnen de bestelling niet voltooien. Wij zijn in afwachting van verdere ontwikkelingen op het gebied van leeftijdsverificatie aan de voorkant van het bestelproces en de daarop aangepaste wetgeving. Deze zullen uiteraard door ons worden geïmplementeerd zodra dit bekend wordt.

Onze vervoerders

Naast onze leeftijdscheck tijdens het bestelproces, houden onze vervoerspartners DPD en PostNL toezicht aan de deur en op PostNL afhaallocaties. Dit betekent dat onze bestellingen vanaf 1 juli 2021 alleen worden overgedragen aan personen die zich kunnen legitimeren als ouder dan 18 jaar. Tevens is het niet meer toegestaan bestellingen bij de buren af te leveren of op een afgesproken plaats neer te zetten. Ook bij het afhalen van een online bestelling in onze winkel zal er om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd.   

Meer informatie over verantwoord alcohol drinken kunt u o.a. vinden op deze sites: 
NIX 18
STIVA
Wie is de BOB? 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »