Deze frisse Portugese witte wijn is een perfecte combinatie bij de tartaar van ree met tempura shiso, olijfolie en yuzu vinaigrette. U proeft citrus, perzik en florale tonen; levendige zuren en lichte mineraliteit tillen het gerecht naar een hoger niveau.
Portugese mousserende wijn met een levendige mousse, tonen van groene appel en limoen, en een frisse afdronk. Komt prachtig tot zijn recht bij een krachtige wildbouillon zoals de wild consommé.
Dieprode Italiaanse appassimento met geconcentreerd fruit, pruimen, kersen en specerijen. De volle, warme stijl sluit perfect aan bij de rijke smaken van stoof van hert, aardappel espuma, ui, cacao en tuille.
Soepele, sappige sangiovese uit Puglia, met rood fruit en frisse zuren. Ideale combinatie bij ravioli van wildzwijn met gerookte ricotta en salieboter: de wijn ondersteunt het aardse en hartige karakter van het gerecht.
Frisse witte wijn uit Piemonte, vol aroma’s van peer, witte bloemen en een vleug amandel. Past perfect bij Anjou duif met rode biet, lollypop van duif en tomasu dolce forte; de zachte structuur sluit mooi aan op het aromatische gerecht.
Verleidelijke zoete dessertwijn uit de Roussillon op basis van grenache, met tonen van rijpe kersen, pruimen en cacao. Combineert schitterend met gepocheerde peer, peperkoek panna cotta, karamel en pecorino ijs.
Fijne versterkte wijn uit de Charente, met aroma’s van gedroogd fruit, noten en honing. Ideale afsluiter bij het kaasplankje door de subtiele zoetheid en levendige zuren.
Uiteraard zijn alle wijnen ook los voor u verkrijgbaar!