Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Wijngeschenken Bestellen

U bent op zoek naar een passend wijngeschenk? Wij helpen u graag verder!

Wat is er mooier dan uw (zakelijke) relaties verrassen met een persoonlijk cadeau? 
Een mooie fles wijn wordt altijd gewaardeerd, zeker als daar de nodige aandacht aan is besteed. Bij Werkhovin Wijnkopers kunt u kiezen uit een groot assortiment kwaliteitswijnen van tot de verbeelding sprekende wijnhuizen en in verschillende prijsklassen. Zo produceren veel van onze wijnhuizen zowel rode
als witte, of mousserende wijn. Zodoende kunt u de inhoud van de geschenkverpakking afstemmen op wat uw relaties lekker vinden om te drinken.

Een paar voorbeelden zijn: Luccarelli Negroamaro & Luccarelli Bianco, Louisvale Chavant & Louisvale Dominque. In het hogere segment kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de fantastische wijnen van Weingut Knewitz uit Rheinhessen of de Bourgognes van Domaine Chanson. Maar ook Portugese wijnen worden ieder jaar populairder: Piano Moscatel Galego & Piano Tinto Reserva zijn hier mooie voorbeelden van. Of wat dacht u van heerlijke Port?

Alle wijngeschenken worden in overleg met u samengesteld. Allereerst maakt u de keuze uit ons assortiment wijnen, waarna een geschikte verpakking wordt gekozen. De verpakking kan variëren van eenvoudige cadeauverpakkingen, geschenkendozen tot en met luxe gelakte houten kisten met uw eigen logo. Niets is te gek. Vaak kiezen onze relaties ervoor om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dit geeft nèt dat persoonlijke tintje aan uw cadeau. Wij nemen deze boodschappen dan mee in het verpakkingsproces.

Proeven
Wilt u liever eerst de wijnen proeven voordat u besluit welke wijn het wordt? Ook dat doen we graag! Wij nodigen u graag uit om plaats te nemen aan onze grote proeftafel in onze gezellige winkel in Kerkdriel. Op basis van uw wensen maken wij een voorselectie van de wijnen. Waarom zou u er geen gezellig (bedrijfs)uitje van maken door een paar collega’s mee te nemen? Zo bepaalt u op democratische wijze welke wijn er cadeau zou moeten worden gedaan. Om alle vooroordelen te elimineren, krijgt u de wijnen blind te proeven! Dat is wel zo leuk, want dit leidt tot leuke discussies en gesprekken tussen alle proevers en de uitkomst is vaak heel erg verrassend!

Passende offerte
Na het proeven wordt op basis van de gekozen wijn(en), de gewenste aantallen en overige wensen een passende offerte gemaakt.

Met een uitgebreid assortiment mooie wijnen en tal van mogelijkheden op het gebied van geschenkkisten, kunnen wij gemakkelijk voor ieder budget een mooi geschenk samenstellen.

Onze geschenkkisten zijn uitgevoerd in een zeer goede kwaliteit hout, rondom geschaafd en voorzien van afgeronde zijkanten. De bijpassende deksel is voorzien van een zogenaamd duimschuifje. De bodem bestaat uit stevig geschaafd hout en is onderling verbonden met messing en groef.

De geschenkkisten zijn in diverse uitvoeringen en maten leverbaar. Van 1-vaks tot en met 6-vaks modellen, dunwandig of dikwandig. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse luxe kisten met een slotje en scharnieren.

Persoonlijke boodschap of logo
Uw geschenkkist kan desgewenst worden uitgevoerd met een persoonlijke boodschap, wens of uw bedrijfslogo. Eigenlijk kan alles worden verwerkt op de deksel. De kosten van uw geschenkkist zijn, naast de gewenste oplage, afhankelijk van het aantal kleuren in uw logo. Hiervoor kunnen wij de volgende druktechnieken aanbieden: zeefdruk, digitaal printen en laserprinten.

Bezorgen in binnen- en buitenland

Wilt u de geschenken graag direct laten bezorgen op verschillende adressen? Dat kan! Werkhovin Wijnkopers levert zowel in binnen- en buitenland uw wijngeschenken direct bij de gelukkige ontvangers. Uiteraard voorzien van de juiste verpakking om een veilig transport 
te kunnen garanderen. Natuurlijk krijgt u vooraf een opgave van de post- tarieven die per land gelden.

Uw bestelling en uw relaties zijn bij ons in goede handen en zodoende kunt u zich zorgeloos bezig houden met andere belangrijke zaken!

Levert u liever uw geschenken persoonlijk af bij uw relaties. Ook dat is geen enkel probleem. De wijngeschenken worden dan in één zending afgeleverd op uw adres door een van onze kundige transporteurs.

Geschenkenmagazine
Heeft u behoefte aan wat inspiratie? Vorig jaar hebben wij met veel plezier ons eerste Geschenkenmagazine gelanceerd! En door alle enthousiaste reacties gaan wij ook dit jaar weer een nieuwe editie uitbrengen. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Wilt u graag ons Geschenkenmagazine 2018 nog bekijken? Download hier uw exemplaar. 

Heeft u interesse gekregen en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreid advies. Wij gaan graag met u aan tafel!