Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Persoonlijke service
 • Bestellen per fles
 • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

FAQ

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen:
 • Hoeveel moet ik bestellen om franco geleverd te krijgen?
 • Tot een bedrag van €50,= vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van €7,95. Vanaf €50,= verzenden wij uw bestelling franco huis.

  Voor leveringen in België en Duitsland berekenen wij een toeslag. Voor leveringen in België bedraagt deze toeslag €2,50 per zending. Voor Duitsland berekenen wij een toeslag van €3,= per zending.


 • Met welke vervoerder(s) werkt Werkhovin Wijnkopers?

 • Voor middelgrote tot grote bestellingen maken wij al jaren dankbaar gebruik van de diensten van WDC Verhoeven te Tilburg. Zij beschikken over een fijnmazig distributienetwerk in Nederland en daarbuiten, waardoor zij in staat zijn op een vakkundige en snelle manier uw bestelling tot bij de voordeur af te leveren.
  In samenwerking met PostNL levert flespakket.nl ieder wijnpakket al vanaf 1 fles, keurig en snel bij u af. Via een track&trace systeem kunt u als klant eenvouding uw bestelling volgen. Normaal gesproken levert PostNL uw bestelling binnen één dag bij u af. De bezorgstatus kunt u via uw mailbox volgen.

  De verpakkingen van flespakket.nl zijn gebruiksvriendelijk en zeer veilig.  Sinds kort hebben wij de diensten van DPD, in combinatie met de breukvrije verpakkingen van Vinologix, hieraan toegevoegd.  Hierdoor zijn wij in staat ook zeer kleine bestellingen (1-5 flessen) met het grootste gemak, snel en efficiënt bij u af te leveren.

  Daarnaast is het voor u ook heel gemakkelijk een wijngeschenk, al dan niet voorzien van een persoonlijke boodschap, via ons te laten leveren bij uw relaties.
    
 • Wanneer worden mijn wijnen geleverd?
 • PostNL
  In de meeste gevallen wordt uw bestelling netjes en binnen 1-3 dagen na bestelling door ons verzonden met PostNL. Sinds 16 oktober jl. is PostNL gestopt met de tweede bezorgpoging. Als uw bestelling na de eerste bezorgpoging niet afgeleverd kon worden, wordt deze vanaf nu direct bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie afgeleverd.

  WDC Verhoeven - Tilburg 
  Onze distributeur Verhoeven WDC werkt met uitgekiend routeschema waarbij in alle grote steden nagenoeg iedere dag wordt afgeleverd en alle andere plaatsen mininmaal 3x per week. Indien uw bestelling via WDC Verhoeven wordt uitgeleverd, wordt u daarover door ons per email op de hoogte gesteld. Wij zullen u dan tevens de dag van levering doorgeven.

  De chauffeur levert de bestelling af aan uw voordeur. Mocht u op dat moment niet thuis zijn, dan laat de chauffeur een kaartje in brievenbus achter. Met deze gegevens kunt u contact met hen opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

   

 • Kan ik mijn wijn ook komen ophalen?
 • Ja, dat kan! U kunt tijdens het bestellen in het vakje opmerkingen aangeven dat u graag de bestelling wilt komen afhalen. Omdat wij natuurlijk uw bestelling met zorg behandelen, laten wij u per ommegaande weten wanneer de bestelling gereed is om afgehaald te worden.

  Bestelprocedure - betalen
  Tijdens de bestelprocedure kunt u bij betalen het best kiezen voor overboeking, zodat het voor ons wat eenvoudiger is de eventuele verzendkosten van uw bestelling af te halen.

  Overboeking of pinnen via SmartPin
  U ontvangt per email de aangepaste factuur, waarna u het bedrag alvast kunt overboeken. U kunt er ook voor kiezen het bedrag te pinnen via SmartPin van Rabobank of contant af te rekenen op de dag dat u de bestelling komt afhalen.
 • Berekent Werkhovin verzendkosten?
 • Tot een bedrag van €50,= vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van €7,95. Vanaf €50,= verzenden wij uw bestelling franco huis.

  Voor leveringen in België en Duitsland berekenen wij een toeslag. Voor leveringen in België bedraagt deze toeslag €2,50 per zending. Voor Duitsland berekenen wij een toeslag van €3,= per zending.
 • Kan ik ook telefonisch bestellen?
 • Jazeker, dat kan! Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur. 

  Heeft u andere vragen over de wijnen op onze site? Of heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Informatie over levertijden nodig? Ook dan staan wij u graag telefonisch te woord, maar een email sturen naar info@werkhovin.nl kan natuurlijk ook. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.
 • Hoe kan ik mijn bestelling afrekenen?
 • Werkhovin Wijnkopers biedt haar klanten een aantal manieren om aankopen in onze winkel, snel en veilig af te rekenen. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde bedrijven.

  iDeal
  iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee u  kunt betalen via uw eigen bank en binnen uw eigen internet omgeving. Wij werken hiervoor al jaren tot tevredenheid samen met onze Payment Service Provider Buckaroo.


  Creditcard

  Ook via creditcard kunt u bij ons veilig betalen. Op dit moment accepteren wij Visa, Mastercard en 
  Maestro. Ook hiervoor werken wij samen met Buckaroo.


  Op rekening - achteraf betalen
  Indien een (zakelijke en horeca) klant er de voorkeur aangeeft op rekening te betalen, zullen wij in eerste instantie vragen naar de inschrijving bij de KvK. De eerste bestelling zal echter altijd vooraf of bij aflevering voldaan te worden.


Indien uw vraag er niet bij staat kunt u altijd contact met ons opnemen.