Donkere robijnrode kleur met paarse schakeringen. Intense neus met impressies van zwart en rood fruit en een houttoetsje. Mooie concentratie in de mond, kruidige tonen van peper en garrigue, maar ook wat aardse tonen van bosgrond en grafiet. Lees meer.
Glanzende, donkere robijnrode kleur met paarse schakeringen. Intense neus met impressies van zwart en rood fruit. Braambessen, zwarte pruimen, blauwe en rode bessen met een vleugje viooltjes. Een perfect ondersteunend houttoetsje vervolledigd het geheel. Mooie concentratie in de mond die de neus bevestigd. Meer kruidige tonen van peper en garrigue komen naar voren, maar ook wat aardse tonen van bosgrond en grafiet. Petit verdot geeft extra structuur aan de afdronk die lang aanhoudt.
De syrah, cabernet sauvignon en petit verdot druiven worden allemaal met de hand geoost en afzonderlijk gefermenteerd in RVS vaten op een temperatuur van 24 - 28ºC. Daarna wordt de wijn geblend. Rijping vindt plaats op houten vaten van 225 liter gedurende 8 maanden. Na klaring en filtering wordt de wijn gebotteld en nog even te rusten gelegd in de kelders van het Domaine.