De Orangecello, kan net als broertje Limoncello gewoon in de vriezer bewaard worden, zodat vooral de heerlijke sinaasappelsmaak goed tot zijn recht komt. De smaak is lekker fris en zuiver met een klein beetje zoetigheid in de finish. Top! Lees meer.
De limoncello van Drunken Monkey is ondertussen, zeker gezien het aantal prijzen dat door Titus in de wacht is gesleept, wereldberoemd! Wat minder bekend, maar zeker niet onbemind is de Drunken Monkey Orangecello!
Een nieuwe variant op de limoncello, handgemaakt en ook uit Peize afkomstig. Voor de Orangecello gebruikt Titus Spaanse sinaasappels en bloedsinaasappels, die allemaal met de hand worden geschild. Dat is een werk! Ja dat is het zeker, maar door alle sinaasappels met de hand te schillen kan Titus dit proces volledig controleren. Want ja, niet elke sinaasappel is even mooi rond als de andere. Daarnaast kan hij dan ook gemakkelijker oneffenheden en harde stukjes ontwijken.
De Orangecello, kan net als broertje Limoncello gewoon in de vriezer bewaard worden, zodat vooral de heerlijke sinaasappelsmaak goed tot zijn recht komt. De smaak is lekker fris en zuiver met een klein beetje zoetigheid in de finish. Top!
Drunken Monkey Orangecello is leuk om cadeau te geven en om te krijgen!
Tip: Orangecello Spritz! Vul een mooie coupe met ijsklonten, voeg hier 120 ml Orangecello aan toe. Gevolgd door 60 ml bruiswater en 90 ml prosecco. Versier het glas met een partje sinaasappel en voeg in het glas een takje tijm en nog een partje sinaasappel toe.
Is 120 ml Orangecello teveel van het goede? Dan kun je natuurlijk altijd de hoeveelheid Orangecello verminderen en wat extra prosecco of bruiswater toevoegen.