Menu
EUR
Aardbeien Romanov en een licht zoete mousserende rosé

Aardbeien Romanov en een licht zoete mousserende rosé

Door: Carina Werkhoven Reacties: 0

Wat heb je nodig voor 4 personen? 

750 gr  Verse aardbeien
100 ml  Slagroom
100 ml  Kwark
1 eetlepel  Suiker
1  Sinaasappel
4 bolletjes  Vanilleijs
2 eetlepels  Wodka
4  Grote glazen of ijscoupes

 

Bereiding

Snijd 2/3 van de aardbeien door de midden en doe ze in een schaal, meng vervolgens de eetlepels wodka, 

Veuve du Vernay ICE Rosé smaakt heerlijk bij een Aardbeien Romanov

suiker en zest van de sinaasappel er doorheen. Zet de aardbeien eventjes aan de kant om het geheel te laten marineren.

Klop ondertussen de slagroom tot deze lobbig is. Persoonlijk doe ik dit altijd met een garde in plaats van een mixer. Het duurt wel iets langer, maar je loopt dan minder het risico dat je slagroom   te stijf wordt. Als de slagroom goed is, meng dan de kwark er door. De overgebleven aardbeien pureer je met een staafmixer. Dit meng je vervolgens met de room en kwark.

Verdeel de gemarineerde aardbeien over de grote glazen die hebt klaargezet en bewaar er een paar voor degarnering. Hier bovenop leg je een mooi bolletje vanille ijs, waarna het roommengsel kan worden verdeeld.

Tot slot garneer je de glazen met een paar overgebleven aardbeitjes en takje munt. 

Geniet nu van dit gemakkelijke maar super lekkere nagerechtje in combinatie met een lekker glaasje Veuve du Vernay ICE Rosé!

[products=blog_aardbeien_romanov_jul23]

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »