Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Wijnevenementen

Werkhovin Wijnkopers is regelmatig te vinden op wijnevenementen in het land. Afgelopen jaar waren wij te gast bij:

CHATEAU VOOR BUREN - 1E LUSTRUM!
Op zondag 27 augustus 2017 maakt u, tijdens Chateau voor Buren, kennis met heerlijke wijnen uit de beste wijnstreken vanEuropa en zelfs van ver daarbuiten.

In de pittoreske binnenstad van oranjestad Buren treft u een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen.

Ontdek bijvoorbeeld de hoge kwaliteit van de Nederlandse wijnen, laat u verrassen door de wijnen uit de Balkan, of de Champagnes van kleine onafhankelijke wijnboeren uit Frankrijk.

Zoals u van ons gewend bent, zullen ook wij die dag aanwezig met allerlei lekkere wijnen uit ons assortiment.

Het evenement vindt plaats op zondag 27 augustus tussen 13:00-18:00 uur. De kosten bedragen €10,=. Parkeren kunt u gratis, buiten de stadsmuur van Buren.

SAMENLOOP VOOR HOOP NEERIJNEN
Op vrijdag 9 juni a.s. vindt de Samenloop voor Hoop Neerijnen plaats. "SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd." Bron

Tijdens dit evenement zullen een groot aantal "VIPS" worden verwelkomd, waarvoor een speciaal verwenprogramma wordt opgesteld.

De exacte invulling is op dit moment nog niet bekend, maar we kunnen u alvast wel vertellen dat ook wij hier heel graag belangeloos aan mee werken!

Hopelijk ontmoeten wij elkaar op deze bijzondere dag!

ITALIAANSE DAG BIJ KEUKENSTUDIO STOOF
Italië en koken: onlosmakelijk met elkaar verbonden! En dat weten ze bij Keukenstudio Stoof ook! Op zaterdag 17 juni vindt bij deze professionele keukenleverancier een Italiaanse Dag plaats. Er worden pizza's gebakken, uiteraard gebakken met apparatuur die bij Stoof in de prachtige showroom staat uitgestald! Italiaans eten dient natuurlijk begeleid te worden door heerlijke Italiaanse wijn, waar wij graag voor gaan zorgen! Komt u ook kijken, ruiken en proeven?


MASTERCLASS AZIENDA AGRICOLA ROBERTO LUCARELLI
Woensdag 17 mei aanstaande geeft Esther Lucarelli een masterclass in onze winkel. Zij neemt u mee naar de Marken/Italië en zal u alles vertellen over het gebied, de azienda en de wijnen. En natuurlijk zal er ook veel geproefd worden.

Voor deze masterclass zijn slechts een aantal plaastsen beschikbaar. Dus wees er snel bij: VOL=VOL.

Inschrijven kan via een mail aan info@werkhovin.nl. U krijgt dan van ons zo spoedig mogelijk bericht of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

PORTUGAL PROEVERIJ 
Vrijdag 24 maart aanstaande bent u tussen 18:00 en 22:00 uur van harte welkom in de winkel om kennis te maken met onze nieuwe Portugese wijnen! Toegang is gratis, maar meldt u wel even aan via facebook of via info@werkhovin.nl.

CHATEAU VOOR BUREN 
Op 27 augustus 2017 staat het leukste wijnevenement van het land weer op het programma! Hier vindt u meer informatie over dit evenement.

Evenementen in 2016 waren onder anderen:

KEUKENSTUDIO STOOF VIERT HAAR 1-JARIG JUBILEUM
In november is het al weer 1 jaar geleden dat Keukenstudio Stoof van start ging. Natuurlijk wordt hier niet zomaar aan voorbij gegaan. 3 weken in november kunt volop genieten van de nieuwste keukens, apparatuur. In de showroom zullen kookdemonstraties worden gegeven en kunt meteen deze heerlijke gerechten proeven met een lekker glas wijn .

Op zaterdag 12 november zullen wij aanwezig zijn met wijnen speciaal afgestemd op de dan naderende december maand en 26 november kunt u meer te weten komen over Champagne en andere mousserende wijnen!

Dus genoeg redenen om gezellig langs te komen aan het Van Voordenpark 16, te Zaltbommel.

Eerder dit jaar waren wij te gast bij:

MIDZOMERAVOND OP HET BETUWS WIJNDOMEIN
Op 25 juni 2016 organiseert Dagmar Design in samenwerking met het Betuws Wijndomein een mooie fair vol bijzondere vondsten, heerlijkheden en mooie producten. Neem deel aan leuke workshops en droom weg in de wijngaard het Wijndomein van de familie Beker.

Er zijn veel leuke terrasjes waar u kunt genieten van heerlijke drankjes en hapjes. Ga in gesprek met standhouders, kunstenaars, bezoekers en andere (wijn)liefhebbers. Er kan tevens uitgebreid geproefd worden van duurzame streekproducten en wijnen.

Op zaterdag 25 juni 2016 is op het Betuws Wijndomein van de familie Beker aan de Burense-wal 5 in Erichem de OPEN WIJNGAARD DAG 2015. Het wijndomein is dan van 13.00 tot 21.00 uur geopend voor publiek.

Entree is gratis en parkeren kost 2 euro. Volg de borden “parkeren fair” & “Betuws Wijndomein” als u naar het Betuws Wijndomein komt op 25 juni 2016!


CHATEAU VOOR BUREN

De laatste zondag van augustus staat al in onze agenda! Op 28 augustus 2016 zal wederom het populaire wijnevenement van Buren worden georganiseerd. Ook editie 2015 werd druk gezocht door enthousiaste wijnliefhebbers, die hun hart konden ophalen bij alle stands, ondersteund door life muziek en overheerlijke hapjes!ZOMER PROEVERIJ WERKHOVIN WIJNKOPERS
Wij heten u van harte welkom op 5 juni a.s. tussen 14:00 en 18:00 uur op onze doorlopende wijnproeverij. Deze proeverij zal geheel in teken staan van de hopelijk warme en zonnige zomer die er aankomt.

Lekkere frisse witte wijnen, als aperitief of op uw terras. Sprankelende soepele rode wijnen voor bij uw BBQ gerechten. Rosé's uit de Provence en andere hemelse wijnstreken, maar ook lichtvoetige wijnen met een wat lager alcoholpercentage, zoals ICE Pamploon staan opgesteld. In een gezellige ambiance kunt u alles op uw gemak proeven en uiteraard wordt aan een heerlijk hapje gedacht!

Onze proeverij vindt, zoals gewoonlijk, plaats op een prachtige locatie in het idyllische Rossum (Gelderland), namelijk
Het Koetshuis van hotel/restaurant De Gouden Molen.

De proeverij is gratis, maar wij vragen wel of u zich wilt aanmelden (en met hoeveel personen), zodat wij op uw komst kunnen rekenen. Aanmelden kan via info@werkhovin.nl. Uiteraard zijn ook uw familie en vrienden van harte welkom. Na uw aanmelding krijgt u via de mail uw toegangsbewijs toegestuurd.LADIES NIGHT MFC "DE KREEK"

Op 10 maart 2016 wordt voor de 2e maal het populaire ladies event georganiseerd. MFC "De Kreek" te Kerkdriel wordt omgetoverd tot één groot shopping palace voor de moderne vrouw. Alles op het gebied van lifestyle, mode, food & drinks en natuurlijk mooie wijnen van Werkhovin Wijnkopers!ITALIAANSE MIDDAG BIKECENTER VANTUYL
Een evenement dat je als wielersport fanaat niet mag missen is de jaarlijks terugkerende Italiaanse Middag bij Bikecenter VANTUYL te Zaltbommel.

Kom genieten van de klassieker Milaan - San Remo, die je live kunt volgen onder het genot van vers gebakken houtoven pizzas, een kopje espresso of een lekker getapt biertje.

Uiteraard kan hier een Italiaanse wijnproeverij niet ontbreken! Wij zijn die middag aanwezig met een selectie van onze Italiaanse wijnen uit diverse streken van dit prachtige wijnland. Alle wijnen kunnen ter plaatse worden gekocht met een hele leuke korting.

Verder zijn er een aantal prof teamfietsen van Lotto Jumbo te bekijken, Bianchi fietsen te testen en natuurlijk kunt u profiteren van diverse messcherpe aanbiedingen uit het zeer uitgebreide assortiment van Bikecenter VANTUYL!

De Italiaanse Middag bij Bikecenter VANTUYL, vindt plaats op zaterdag 19 maart tussen 12:00 en 16:00 uur. Bikecenter VANTUYL is gevestigd aan Ambacht 1 te Zaltbommel.In 2015 waren onder andere te gast bij:

GALLERY SMASHING COLORS
Op zondagmiddag 1, 8 en 15 november aanstaande kunt u ons vinden in Gallery Smashing Colors! Meer informatie over dit prachtige evenement kunt lezen in onze nieuwsrubriek. Dit evenement is gratis te bezoeken!

OPEN DAGEN TUINdeLUXE
Op zaterdag 28 en zondag 29 november aanstaande zijn wij aanwezig tijdens de Open Dagen van TuindeLuxe.
Loop rond in de prachtige showtuin, doe inspiratie op voor binnen- en buiten, geniet van heerlijke hapjes
en onze lekkere wijnen. Een prachtig lifestyle evenement dat u niet wilt missen. 

TuindeLuxe kunt u vinden aan de Bulkseweg 17a te Kerkdriel.

Openingstijden tijdens de open dagen:
28 november van 10:00 tot 16:00 uur
29 november van 11:00 tot 16:00 uur

OPEN DAGEN MSK (BESLOTEN)
Op 12 en 13 december 2015 zijn wij in volledige kerstsfeer gehuld tijdens de Open Dagen van MSK.
Bent u werkzaam in de voetverzorging, wellness of schoonheidsbranche? Meldt u dan aan voor deelname. Er zijn live productdemonstraties, speciale aanbiedingen en leuke aanvullende activiteiten.
Voor het wijngenot zijn wij aanwezig met leuke kerstwijnen en speciale aanbiedingen!