Kleur:
Land:
Streek:
Druif:
Smaak:
Wijnhuis:
Prijs:

Kiezen voor Werkhovin

  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen

Altijd op de hoogte

Wijnevenementen

Reeds geplande wijnevenementen 2018:

HARINGPARTY BIJ RESTAURANT DUKDALF, KERKDRIEL
Alweer voor het zesde jaar op een rij zal Restaurant Dukdalf haar jaarlijkse haringparty organiseren. Een evenement voor heel zakelijk Maasdriel en omstreken waar bedrijven elkaar ontmoeten onder het genot van de eerste nieuwe haring en diverse andere heerlijkheden. De haringparty 2018 zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 22 juni 2018 van 16.00–19.00 uur.

De haringparty zal onder de noemer ‘Connect your business’ wederom het podium vormen voor de nieuwe haring waar ondernemers hun passie en enthousiasme voor hun vakgebied kunnen delen met elkaar. Daarnaast biedt het u als ondernemer de unieke gelegenheid om uw relaties uit te nodigen en uw relaties te versterken.

Tijdens deze gelegenheid zullen wij aanwezig zijn om u kennis te laten maken met de champagnes van Champagne Ayala. 

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de haringparty 2018? Koop dan uw kaarten bij Restaurant Dukdalf (Zandstraat 9 te Kerkdriel, tel. 0418- 674195) of via info@restaurantdukdalf.nl t.a.v. Haringparty 2018.


CHATEAU VOOR BUREN
Op zondag 26 augustus 2018 maakt u, tijdens Chateau voor Buren, kennis met heerlijke wijnen uit de beste wijnstreken vanEuropa en zelfs van ver daarbuiten.

In de pittoreske binnenstad van oranjestad Buren treft u een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen.

Ontdek bijvoorbeeld de hoge kwaliteit van de Nederlandse wijnen, laat u verrassen door de wijnen uit de Balkan, of de Champagnes van kleine onafhankelijke wijnboeren uit Frankrijk.

Zoals u van ons gewend bent, zullen ook wij die dag aanwezig met allerlei lekkere wijnen uit ons assortiment.

Het wijnevenement vindt plaats op zondag 26 augustus tussen 13:00-18:00 uur. De kosten bedragen €10,=. Parkeren kunt u gratis, buiten de stadsmuur van Buren.