• Gratis verzending vanaf Ä 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen
Terug naar overzicht

Omgaan met de corona crisis

Het zijn moeilijke tijden voor Nederland, voor de hele wereld! Allereerst wil ik hierbij gezegd hebben dat onze allereerste gedachten uitgaan naar de velen zieken en de nabestaanden van slachtoffers. Maar ook naar de duizenden mensen in de zorg en andere beroepsgroepen die voor ons zorgen en continue op de been zijn. Deze situatie is ongekend en beangstigend. Het virus houdt ons in de greep. 

Omdat wij naast een online shop een winkel hebben, mogen wij vooralsnog gewoon open. En dat doen we dan ook! Hiervoor hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

HYGIËNE
In verband met de zorgen omtrent de verspreiding van het Corona virus laten wij jullie graag weten dat wij ons houden aan extra hygiëne maatregelen en de verdere richtlijnen zoals die door het RIVM zijn opgesteld. Denk hierbij aan het schoonhouden van deurklinken en de pinautomaat na elk gebruik. Ook het gebruikelijke snoeppotje op de toonbank is geleegd en wordt voorlopig niet meer gebruikt.

BETALINGEN: het liefst en graag via pin, maar als je contant wilt afrekenen dan mag dat ook.

GRATIS THUISBEZORGING: omdat we ons kunnen voorstellen dat een bezoek aan onze winkel er in sommige gevallen niet in zit, bieden wij graag aan je bestelling thuis af te leveren. De gratis thuisbezorging geldt voor oa. de Gemeente Maasdriel en Gemeente Zaltbommel en andere omliggende dorpen en kernen. (Staat je gemeente er niet tussen, neem dan gerust even contact met ons op). Voor grotere afstanden wordt, zoals je dat al gewend bent van ons, normaal gebruik gemaakt van PostNL of onze andere logistieke partners en geldt een minimale bestelwaarde van €50 voor gratis verzending. 

Bestellen kan via www.werkhovin.nl, of telefonisch en via whatsapp (0651127090) en via een PB/FB messenger. Betalen kan gemakkelijk via een betaallink die wij je per mail of per whatsapp toesturen.

PROEVEN IN DE WINKEL: om jullie gezondheid en de onze zoveel mogelijk te waarborgen, kan er vanaf komende week (a.s. woensdag) voorlopig helaas niet meer worden geproefd in de winkel.

Wij gaan uit van een ieders gezond verstand: als je bepaalde klachten vertoond die verband zouden kunnen houden met Corona, dan kun je wellicht je bezoek aan de winkel beter uitstellen. We helpen je dan echt graag op een andere manier verder.

Tot slot willen wij iedereen heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Iedereen wordt getroffen, maar samen gaan we het redden!!
 

STAY SAFE!