• Gratis verzending in 🇳🇱 vanaf € 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen
Terug naar overzicht

Yess ons Wijngeschenken Magazine is er weer!

22 oktober 2020
Iedereen is het erover eens, wijn is nog altijd het beste relatiegeschenk. Werkhovin Wijnkopers helpt u graag bij het selecteren van de mooiste wijn voor uw relaties. Want, wanneer u wijn geeft, geeft u gezelligheid, een leuke avond. Een genietmoment, zeker in deze tijd.

Wij hopen dat dit magazine u inspireert bij het selecteren van uw geschenk. Welke wijn het exact moet worden, dat laten we het liefst blijken uit een proeverij. Dat is erg leuk om te doen, maar ook heel nuttig. Door samen de wijn uit te zoeken, maak je het geschenk persoonlijker. 

Tien jaar geleden startten wij vanuit onze passie voor wijn met een webwinkel en sinds vier jaar is er onze wijnspeciaalzaak in het centrum van Kerkdriel. In ons assortiment hebben we prachtige wijnen in verschillende prijsklassen die gezien én gedronken mogen worden. Voor relatie- geschenken selecteren wij wijnen die mensen graag bewaren voor een bijzondere avond. Mooie wijnen waarmee u klanten en relaties een goed gevoel geeft. 

In onze online shop is meer informatie te vinden over de wijnen en wijngeschenken. Wijngeschenken kunnen uiteraard nu al gereserveerd worden voor de kerstperiode. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om vooral niet te lang te wachten met bestellen. 

Vanwege de inperking van het aantal reisbewegingen, kunnen wij ons voorstellen dat u en uw mensen geen risico’s nemen bij het bezorgen van de geschenken. Geen zorgen! Wij kunnen de verzending van uw geschenken volledig voor u verzorgen en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Veel plezier met dit magazine en hopelijk treffen we elkaar persoonlijk in onze winkel of via de telefoon. 

Met vriendelijke groeten,
Werkhovin Wijnkopers

Carina & Sjaak Werkhoven