• Gratis verzending in 🇳🇱 vanaf Ä 50,-
  • Persoonlijke service
  • Bestellen per fles
  • Veilig betalen
Terug naar overzicht

Vertrouwen in de mensheid...

9 december 2020
In deze hectische tijd van heel veel online bestellingen en eindejaardrukte met wijngeschenken is een foutje soms snel gemaakt. Gelukkig maar denk ik dan, want dat maakt ons alleen maar meer mens.

Gisteren aan het einde van de dag werd ik gebeld door een klant die online een bestelling had gedaan. En waarempel ook nog snel was afgeleverd...maar dan op zijn oude adres. De beste man was verhuisd en in ons systeem bleek het nieuwe adres niet goed te zijn doorgekomen. (Yep, punt van aandacht!). Aangezien hij niet wist wie er nu op zijn oude adres woont, zei ik tegen hem, ach dat komt goed, zoeken we uit. We leveren in elk geval een nieuw doosje wijn persoonlijk bij u af. Tot zover geregeld. Maar wat nu. De wijn in de doos is van aardige waarde, dus dan gaan we maar op zoek. Met alleen een huisadres doe je niet veel. Maar als je het echt niet meer weet, weet Google raad. Het adres gaf op Google een hit en er kwam vervolgens een nummer naar boven. Ik denk dan bij mezelf: niet geschoten is altijd mis, dus bel het nummer.

Een hele aardige mevrouw beantwoordt mijn gesprek en ik doe mijn verhaal. Het nummer klopte echter niet met het huisnummer, wat zoveel betekent dat het spoor dood loopt. Maar zei ze, we hebben een straat app. Vriendelijk bood ze aan om te vragen aan de deelnemers of er ergens per abuis een doos wijn afgeleverd was. Wat onwijs vriendelijk!

Vanochtend bleek dat de doos terecht was en de meneer die hem in ontvangst had genomen heeft telefonisch contact met mij gezocht om het verder te regelen.

Ik weet dat het soms moeilijk is om het vertrouwen niet te verliezen in elkaar, in de mensheid. In deze moeilijke periode worden we enorm op de proef gesteld, maar dit soort geweldige acties leert mij in elk geval dat er heel veel goeds zit in mensen, dat we écht nog wat over hebben voor elkaar. Dat een vriendelijk woord of gebaar heel veel goed doet. Deze twee lieve mensen krijgen van mij een heerlijke fles wijn opgestuurd. 

Als je mij nu vraagt wat "Kerst Gevoel" precies is? Nou...dit dus.

Fijne Feestdagen!

Liefs,
Carina